Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 septembrie 2016

Ce sunt convingerile limitative?

Convingerile limitative sunt acele convingeri,acele credinte pe care el avem cu privire la propria persoana si la lumea inconjuratoare care ajung sa ne limiteze actiunile si sa ne impiedice sa progresam intr-un anumit domeniu.
Convingeri imprumutate de la oamenii din viata ta-in special in primii ani din viata,in copilarie-care au fost oamenii din jurul tau si ce fel de convingeri aveau,ce convingeri ai preluat de la ei si cum aceste convingeri ti-au afectat viata?
Peste convingerile care ni se stabilesc inca din copilarie se pot adauga altele,rezultat al prpriei experiente.Putem,de exemplu,ca in urma unei relatii esuate,sa tragem concluzia ca barbatii sau femeile sunt intr-un fel sau altul si sa fim convinsi ca data viitoare va fi la fel,asa ca e mai bine sa stam singuri.Sau datorita unor experiente mai putin placute cu anumite persoane sa concluzionam ca toti oamenii sunt rai,vor doar ceva de la noi si sa ne ajustam comportamentul corespunzator.
Banii sunt si ei subiectul a numeroase credinte care ne impun blocaje.Ex-banii nu cresc in copaci,banii nu aduc fericirea(adevarat-dar nici lipsa lor nu determina fericirea),daca as avea bani as...
Adevarul este ca aceste convingeri functioneaza ca niste bariere in calea succesului intr-o directie sau alta,iar constientizarea lor si inlocuirea lor cu altele pozitive ne ajuta sa mergem mai departe.
Care sunt convingerile tale legate de bani ?
Hai in echipa mea și voi lucra cu tine la identificarea si înlocuirea convingerilor false cu cele adevărate.
https://www.onelife.eu/signup/Giorgiana777
www.educatie-financiara-stiinta-bogatiei.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu