Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 noiembrie 2016

Ce este OneCoin?

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie și este creata printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică.
Spre deosebire de moneda, emisă de guverne, există un număr finit de monede OneCoin, ele fiind astfel, neafectate de inflație și imposibil de falsificat sau contrafăcut. Pentru că mondele digitale nu sunt legate de o anumită țară sau de o bancă centrală, valoarea monedei depinde de factori, cum ar fi utilitatea, cererea și oferta.
Atunci când utilizatorii, devin membrii OneCoin, ei incep sa faca parte dintr-o rețea globală de milioane de “mineri digitali” OneCoin, care aleg sa isi foloseasca monedele OneCoin in diferite moduri. Au posibilitatea sa “mineze” moneda și sa beneficieze de valoarea sa. De asemenea, au posibilitatea sa efectueze plăți și transferuri de bani, in si din, orice parte a lumii.
Aspectul de unicitate al noului Blockchain OneCoin – care va seta un nou standard in industrie, prin stocarea de informații KYC (despre proprietari – utilizatori), – este ca rulează la fiecare minut și este adaptat la nevoile clienților și comercianților.
Cu un număr finit de 120 de miliarde de monede, OneCoin va fi una dintre cele mai mari monede de rezervă la nivel mondial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu